Over SSAC

Met de hands-on mentaliteit van SSAC haalt u een professioneel financieel administratie- en advieskantoor in huis die uw onderneming efficiënter kan laten functioneren, waardoor u nog slagvaardiger te werk kunt gaan. Daarnaast beoogt SSAC een win-win doelstelling, zodat de kosten die u maakt beslist tegen de baten opwegen.

Maatwerk

Door mijn jarenlange ervaring als financieel analist bij verschillende organisaties, waaronder ook de implementatie van een complex ERP systeem, kunt u ervan op aan dat de werkwijze van SSAC uitsluitend gestoeld is op maatwerkoplossingen.

Uitdaging

Wanneer u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf SSAC inschakelt, beschouwt zij u als zakelijk partner die gezamenlijk de handen ineen slaan voor het beste resultaat. Het benodigde financieel inzicht bij complexe projecten binnen uw organisatie gaan hand in hand met een intensieve samenwerking. Deze uitdaging ga ik graag met u aan.

Één aanspreekpunt

De praktijk leert dat het bijzonder prettig is één aanspreekpunt binnen een organisatie te hebben. SSAC biedt u dat voor al uw financiële vraagstukken op het gebied van strategie, inrichting van financiële systemen en jaarafsluitingen.

Altijd bereikbaar

De interactie met u is van groot belang een maximaal resultaat neer te zetten. Daarom is SSAC 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Laagdrempeligheid in communicatie is de sleutel tot succes.

 


S Schilder Administratie & Consultancy
Haas 9
1422 WV Uithoorn

Tel: 06-54694138
@:s.schilder@ssac.nl

 


Willekeurig afschrijven Met de tijdelijke regeling voor willekeurig afschrijven kunt u op investeringen maximaal 50% in 2009...
Microkrediet Via microfinanciering komt u in aanmerking voor een lening of borgstelling van maximaal €35.000...
Nieuwe website SSAC heeft een nieuwe website!...